VEELZIJDIG

Flowerlease levert boeketten op huurbasis. De wisseling van de boeketten gebeurt afhankelijk van uw wensen, maar meestal per seizoen. Flowerlease is zeer selectief in de keuze van haar bloemen. Ze zijn van de hoogste kwaliteit, handgemaakt en niet of nauwelijks van echt te onderscheiden.

Werken met kunstbloemen geeft ons veel mogelijkheden om unieke creaties te maken en groot te werken. De boeketten zijn vele malen imposanter dan met verse bloemen haalbaar zou zijn. Een geschikte leveren we er meestal bij. Het totaal plaatje moet immers kloppen. U zult verbaasd zijn hoe een groot boeket sfeerbepalend kan zijn. Uw interieur krijgt bij iedere wisseling van onze boeketten een geheel andere uitstraling.

Voor de zakelijke markt zijn kunstbloemen vaak een betere optie dan vers. Geen onderhoud, altijd mooi en duurzaam! Ook verhuren we boeketten voor korte duur. Denk aan een tentoonstelling, bruiloft of congres. Bij dit soort evenementen is een combinatie met verse bloemen ook mogelijk.

Twijfelt u aan het gebruik van kunstbloemen? Kijkt u dan eens op onze portfolio!

Midden in ons kantoor heeft Flowerlease een uitgeholde boomstam neergezet, met takken tot aan het plafond. Onze bloeiende boom verandert ieder half jaar. Rose magnolia’s, witte bloesem, oranje kamperfoelie, paarse rozen. Iedere keer weer compleet anders. We worden er altijd zo blij van!

Monique Burggraaf, Keijser en Drieman nvm makelaar

Klanten zijn altijd erg verbaasd als ze horen dat de bloemen niet echt zijn. Zelfs dán lopen ze er nog naar toe om zichzelf te overtuigen! Je moet echt voelen om erachter te komen dat de bloemen niet echt zijn.

Brenda Goedemans, ROB PEETOOM, hair + beauty

Flowerlease levert ieder kwartaal supermooie boeketten. We raken er niet op uitgekeken. De nieuwe stukken zijn altijd weer een verrassing. Ze worden bij ons met oog voor detail samengesteld en het klopt gewoon. De giga boeketten passen altijd bij onze stijl.

Marianne Akerboom, Insights Benelux

PORTFOLIO

Zijden bloemen
Kunstplanten
Verse bloemen