EINDELOOS GROEN

Flowerlease heeft een breed scala kunstplanten en kunstbomen in het assortiment. Variërend van tafelplanten tot zeven meter hoge bomen en bamboebossen. Deze zijn uitsluitend voor de verkoop.

Net zoals onze bloemen zijn ook de planten handgemaakt en zeer natuurgetrouw en duurzaam. Ideaal voor plekken waar natuurlijke planten slecht gedijen of waar om hygiënische redenen de voorkeur wordt gegeven aan kunstbeplanting (zorgsector).

Voor de zakelijke markt is kunstbeplanting een duurzame optie om het interieur zonder onderhoud blijvend groener te maken. En uiteindelijk vele malen goedkoper dan echte planten.

Flowerlease adviseerde ons over de aankleding van de conferentiezalen. Ze leverden ons plafondhoge bamboes. Ze zochten er exclusieve potten bij gemaakt van bananenblad. Planten en potten zijn geheel passend bij ons oriëntaalse interieur. Erg mooi!

Bernard Lensink, General Manager, Duin en Kruidberg

We hebben verscheidene kunstplanten voor de Philharmonie gekocht bij Flowerlease. De kwaliteit van de planten is geweldig! Ze staan er al jaren onveranderlijk mooi bij.

Ellen Brussee, Schouwburg Haarlem

PORTFOLIO

Zijden bloemen
Kunstplanten
Verse bloemen